Facebookreclame 1 wedstrijd   Reclamebord A4

In deze optie kiest u ervoor om uw bedrijf te koppelen aan een wedstrijd, naar analogie van de wedstrijdbal uit het voetbal.

Bij elke facebookbericht over deze wedstrijd zal uw bedrijfsnaam vermeld worden via een koppeling naar uw eigen facebook pagina en website.

Zowel bij de aankondiging van de wedstrijd (foto 1) als bij de voorbeschouwing op vrijdag (foto 2), zal uw bedrijfsnaam in het bericht staan.

Ook na de wedstrijd volgt er op zaterdagochtend nog een wedstrijdverslag. Ook hierin zal u niet vergeten worden.

 

De vlag dekt de lading. Een heel seizoen lang komt uw bedrijfsnaam en logo op ons reclamebord te hangen.

Het verschil tussen de Medium 50 en 100 ligt hem in de plaatsing. Er is ook maar 1 dergelijk paneel beschikbaar. Snel zijn is dus de boodschap!

Als Mediumsponsor krijgt u ook de Facebookreclame voor 1 thuiswedstrijd. Met dat verschil dat u als Mediumsponsor ook persoonlijk uitgenodigd wordt om de wedstrijd in de Acro met een drankje mee te maken.


Baanreclame   Teamnaam

Een heel duidelijke manier van reclame maken. Op het gedeelte boven de kegels (zie foto) komt een grote duidelijke banner met daarop uw bedrijfsnaam (en/of bedrijfslogo).

Deze reclame valt meer op aangezien er tijdens de week en vooral ook tijdens het weekend veel recreanten in de Acro komen spelen.

 

Net zoals in het basketbal of volleybal wordt de teamnaam in de bowlingsport verbonden aan een sponsor. In de bowlingwereld zijn ploegnamen belangrijk en daardoor zijn sponsornamen dus alom bekend.

De teamnaam komt niet alleen op de site van de bowlingfederatie (www.bowling.be) maar ook op onze eigen website (www.acrobc.be).

Het grote voordeel is dat uw bedrijfsnaam dus elke week en tijdens elk bericht op elke website vermeld zal worden. Er is slechts 1 teamnaam beschikbaar is. Voor het huidige seizoen is deze niet beschikbaar maar wees er vlug bij, want de eerste die nu intekent als Premiumsponsor krijgt de absolute voorrang voor het volgende seizoen.

     
Jaarboek   Initiatie bowling

Op het einde van het seizoen zal er ook een jaarboek uitgegeven worden. Als sponsor ontvangt u ook een gratis exemplaar. Een uniek document van uw sponsorseizoen!

 

Als extraatje krijgt u als Premiumsponsor ook een initiatie bowling van onze bowlinginitiator. U en uw personeelsleden kunnen op die manier kennis maken met de bowlingsport.

Leer op een toffe manier alles kennen over bowling en de bowlingsport en kom zo alles te weten over de banen, het materiaal en de reglementen.


 

Geinteresseerd om onze club te steunen?

Je kan altijd terecht op sponsoring@acrobc.be
of bij iemand van ons bestuur

Jürgen Thomas: 0476 - 88 51 73
Bert Quintens: 0476 - 78 89 92